۷ کارخانه کرمانشاه آماده تولید آرد کامل هستند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه هفت کارخانه آرد استان برای تولید آرد کامل تجهیز شده‌اند، گفت: قیمت‌گذاری نان کامل هنوز انجام نشده و تا پایان سال قیمت‌گذاری می‌شود.

به گزارش ارتباط کرمانشاه، علی ملکشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به نقش اساسی شرکت بازرگانی دولتی ایران در تنظیم بازار کالاهای اساسی، به ویژه گندم، اظهار کرد: شرکت غله و خدمات بازرگانی، هر ساله محصول کشاورزان را به صورت تضمینی خریداری می‌کند و سپس ذخیره‌سازی آغاز می‌شود.

وی عنوان کرد: خوشبختانه در استان کرمانشاه، این امر به خوبی انجام شده و نه تنها نیاز استان تامین می شود، بلکه بخشی از نیاز سایر استان‌ها را نیز تأمین می‌کنیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با ابراز خرسندی از وضعیت کیفیت نان در استان، گفت: بر اساس گزارش پژوهشکده غلات و آرد کشور، کرمانشاه در رده خوبی قرار دارد. البته در مقطعی، کیفیت نان سنگک کاهش یافت که با تصمیمات شورای پایش گندم و آرد و نان استان، این مشکل تا حدودی جبران شد.

ملکشاهی با تأکید بر نقش کیفیت گندم در تولید نان باکیفیت، افزود: 50 درصد کیفیت نان به گندم بستگی دارد. اکنون وضعیت گندم خوب است، اما باید بر روی 50 درصد دیگر نیز کار کنیم و آموزش خبازان، استفاده از دستگاه‌های استاندارد، نیروی انسانی مجرب و افزودنی‌های مجاز، عوامل مهمی در ارتقای کیفیت نان هستند.

وی افزود: مقداری گندم با کیفیت از استان‌های دیگر جذب شده و در حال توزیع بین کارخانجات است تا روند بهبود کیفیت نان تسریع شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با اشاره به تکالیف کمیسیون اصل نود برای وزارتخانه‌های مرتبط با حوزه گندم، آرد و نان، گفت: استان‌ها موظف شدند کارخانجات خود را به خط تولید آرد کامل تجهیز کنند. خوشبختانه در کرمانشاه، از 13 کارخانه تولید آرد، هفت کارخانه مجوزهای لازم را دریافت کرده و آماده تولید آرد کامل هستند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه افزود: مشکل اصلی، قیمت گذاری نان کامل است که اکنون، بین سازمان حمایت از مصرف کننده و وزارت بهداشت در حال بررسی است.

ملکشاهی ابراز امیدواری کرد که این مشکل تا پایان سال رفع شده و نان کامل به زودی در دسترس مردم کرمانشاه قرار گیرد.

وی با اشاره به گلایه‌های مردم در خصوص عدم رعایت ساعت کاری توسط برخی نانوایان، گفت: سامانه هوشمند توزیع نان مشکلاتی داشت که اکنون در حال اصلاح است. نانوایانی که ساعت پخت را رعایت کنند، تشویق خواهند شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه همچنین از ابلاغ ساعت کاری نانوایی‌ها بر اساس نیمه اول و دوم سال خبر داد و افزود: نانوایی‌ها مکلف شده‌اند ساعت کاری خود را در معرض دید عموم قرار دهند.

ملکشاهی با اعلام یک خبر ویژه برای ماه مبارک رمضان گفت: به دستور استاندار، هشت نانوایی در هشت منطقه شهرداری کرمانشاه تا ساعت 10 شب پخت خواهند داشت تا خدمات رسانی مناسبی به مردم ارائه شود.

وی با تاکید بر اهمیت نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها، از انجام بازرسی‌های ویژه در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: تیم‌های بازرسی به صورت ویژه از نانوایی‌ها بازرسی خواهند داشت و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد. مردم می‌توانند تخلفات را از طریق شماره 124 و سامانه رصد و پایش بازار گزارش دهند.