مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز غرب کشور در کرمانشاه ایجاد میشود
به گزارش ارتباط کرمانشاه، علی اوسط هاشمی در نشست تامین نیروی کار طرح های پتروشیمی و صنایع نفت و گاز استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد، با اشاره به واگذاری ایجاد دپارتمان و مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز غرب کشور به کرمانشاه، گفت: این مرکز تخصصی، منطقه ای بوده و در زمان شروع آموزش ها، کار تربیت مربی استانهای منطقه غرب و شمال غرب کشور را در حوزه نفت و گاز عهده دار خواهد شد.
وی تاکید کرد: نمی توانیم در هر استانی یک قطب آموزش داشته باشیم، لذا با توجه به ظرفیت های استان کرمانشاه در حوزه پتروشیمی و نفت و گاز این مرکز تخصصی در استان کرمانشاه راه اندازی خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اشاره ای هم به ظرفیت های استان کرمانشاه در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی داشت و گفت: کرمانشاه با طرح های در دست اجرا به قطب پتروشیمی کشور تبدیل می شود.
وی با اشاره به ورود سازمان آموزش فنی و حرفه ای به حوزه ارائه استانداردهای آموزشی در حوزه پتروشیمی برای اولین بار در کشور، گفت: در این راستا تنها در سال گذشته 350 استاندارد آموزش تخصصی پتروشیمی و گاز را با مشورت فعالان این عرصه در عسلویه ایجاد کردیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور سپس اشاره ای هم به تفاهمنامه آموزش 2500 نفر از بیکاران استان برای جذب در واحدهای در حال احداث پتروشیمی و صنایع نفت و گاز استان داشت و گفت: قرار است این افراد در رشته های برق صنعتی، لوله کشی صنعتی، ابزار دقیق، جوش آرگون، نصب ماشین آلات مکانیکی و صنعتی آموزش ببینند.
هاشمی با اشاره به ظرفیت های بالای بازار دیجیتال برای حل مشکل اشتغال استان کرمانشاه، گفت: واقعیت این است که آینده به بازار دیجیتال اختصاص دارد، لذا این آمادگی وجود دارد که مرکز تخصصی و دپارتمان ملی آموزش مشاغل دیجیتال کشور را به این استان واگذار کنیم.
وی از مسئولان استان خواست تا امکانات تجهیز بازار دیجیتال را از وزیر ارتباطات فعلی بگیرند تا قوی ترین مرکز دیجیتال در استان ایجاد شود.
در ادامه این نشست بنا به دستور استاندار کرمانشاه قرار شد پیش نویس طرح ایجاد بازار دیجیتال در استان تهیه شود.
هاشمی سپس با اشاره به منطقه آزاد شدن قصرشیرین، گفت: در مجموعه فنی و حرفه ای این آمادگی را داریم تا هر شهروند ساکن در منطقه آزاد را صاحب یک مهارت کرده و به آنها کارت شهروندی مهارت بدهیم که در این خصوص نیز قرار شد یک بسته برای ارائه آموزش های مهارتی خاص منطقه آزاد قصرشیرین از سوی مسئولین تهیه شود.
وی در ادامه با بیان اینکه مسابقات مهارت در سه سطح استانی، ملی و جهانی برگزار می شود، گفت: حاضریم میزبانی مسابقات دو رشته در مسابقات ملی را به استان بدهیم.
هاشمی اشاره ای هم به گرایش جامعه به سمت مهارت آموزی داشت و گفت: گواه این مدعا اینکه امسال نزدیک 50 درصد افراد مجاز به انتخاب رشته برای تحصیل در دانشگاه ها انتخاب رشته نکردند و این یعنی نظام آموزشی نیازمند پوست اندازی برای ارائه آموزش های هدفمند و ماموریت گرا است. در چنین شرایطی آموزش های مهارتی هم برای باقی ماندن نیاز به به روز رسانی دارد و اگر به روز نشوند قطعا جایگاه خود را نزد مردم از دست خواهند داد.
وی با اشاره به اهمیت تقاضا محور کردن آموزش های مهارتی، گفت: در گذشته 30 درصد آموزش های مجموعه فنی و حرفه ای مبنای تقاضا محوری و 70 درصد دیگر مبنای عرضه محوری داشت، در حالی که امروز به جایی رسیده ایم که 69 درصد آموزش های سازمان فنی و حرفه ای بر مبنای تقاضای محوری ارائه می شوند که اتفاق مهمی است که منجر به ارائه آموزش های مهارتی بر مبنای نیاز روز جامعه می شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0